Tähän blogiin ilmestyy säännöllisen epäsäännöllisesti hajatelmia sekä kantaaottavia mielipiteitä; absoluuttisia totuuksia ;)

tiistai 21. elokuuta 2012

Onko vääriä kuntavaaliteemoja?

   "Soini: Eurokriisistä tulee kuntavaaliteema":
http://www.hs.fi/politiikka/Soini+Eurokriisist%C3%A4+tulee+kuntavaaliteema/a1305594072281


  On se vaan niin hyvä, että näistä puhutaan. Onhan se tosi, että kuntatasolla ei voi juuri ollenkaan vaikuttamaan tähän eurokriisiin. Oikeastaan joudutaan vain toimimaan tämän kriisin ja tukipakettien aiheuttamien seurauksien mukaan ja nämä seuraukset näkyvät myös leikkauksina meidän kunnallisissa peruspalveluissa ja tulevat vielä paremmin näkymään lähitulevaisuudessa.

  Tuon uutisen kommenteissa monet ovat sitä mieltä, että eurokriisi ei ole hyvä kunnallisvaaliteema. Minusta tämä on kyllä varsin hyvä. Monet hakevatkin kunnallisvaalien kautta valtuutetuksi, minkä ne näkee olevan ponnahduslauta eduskuntaan, missä sitten on jo mahdollisuus muuttaa asioita.

  Kaikkien päätarkoitus ei suinkaan ole pyrkiä voittamaan vaaleja, vaan halu tuoda omia ajatuksia esille muille purtavaksi ja tässä kuntavaalit on yksi hyvä tapa tuoda nämä mietteet näkyville mahdollisimman monelle. Eihän niitä vääriä teemoja ole.

  Oma pääpainoni on siinä, että pyrin kertomaan rahajärjestelmästämme, sen vioista ja todennäköisistä seurauksista, jos tässä nykyisessä ajatusmallissa pysytään. Kun tarkoitus on tehdä voittoa, kaikki muu on toissijaista ja tässä jää jalkoihin kaiken muun kanssa ympäristö sekä peruspalvelut.

  Olen realisti ja en edes haluaisi maalailla saati ennustella mitään uhkakuvia, mutta koko rahajärjestelmä on pohjimmiltaan vain yksi iso pyramidihuijaus, mikä on näillä näkymin kaatuu ihan lähivuosina, joten koen tästä puhumisen olevan hyvinkin tärkeää. Jokainen voi tätäkin asiaa aina itse tarkemmin tutkia ja muodostamaan omat näkemyksensä. Kuitenkin uskon vakaasti monen päätyvän samanlaisiin mietteisiin. Tulen kirjoittamaan näistä vielä paljon ja täältä voi tulla aina mietteitäni lukemaan. Tietämättömyys on toki siunaus.

  Jokainen saa itse valita oman "sinisen" tai "punaisen" pillerinsä ;)

   Matrixin pillerikohtaus:
http://www.youtube.com/watch?v=xFhn_GUAhGU

"Morpheus tarjoaa Neolle valittavaksi sinisen tai punaisen pillerin; sininen pilleri on tietämättömyys ja punainen on tietoisuus/todellisuus." 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti